Logo Matthe

Chocolaterie Matthé, de geschiedenis van een familie.

Midden in de Vlaamse Kempen, te Beerse (provincie Antwerpen), maken wij al generaties lang met veel liefde en vakmanschap ons chocolade holgoed.

1950
1950

Jos en Josephine Matthé starten in Beerse met Chocolaterie Matthé

1961
1961

Op 16-jarige leeftijd stapt zoon Ronny mee in de zaak van zijn ouders.

1992
1992

Gunter en Denis, de zonen van Ronny komen mee in het familiebedrijf werken en nemen het later over.

2023
2023

Chocolaterie Matthé voert een grondige modernisering door. Klaar voor een toekomst met heerlijke chocolade.

Op en top Belgische kwaliteit!

We houden vast aan de traditionele Belgische normen van kwaliteit.

We produceren enkel met Belgische chocolade van Callebaut en Belcolade. Zo kiezen wij voor 100% duurzame cacao.

Lokale productie

  • De volledige productie van ons holgoed gebeurt in de fabriek in Beerse.
  • Onze enthousiaste medewerkers komen allemaal uit de streek.

Artisanale productie

  • Veel van onze figuren worden nog met de hand ingekleurd voor een uniek effect.
  • Perfectie ligt in de imperfectie en daar zijn we ontzettend trots op!

Glutenvrij?

Massieve chocolade is glutenvrij.

Suikervrij?

Wij bieden ook een gamma suikerarme oplossingen aan.

Matthé is IFS gecertificeerd en voldoet aan alle belangrijke richtlijnen voor het veilig produceren van lekker Belgisch holgoed.

 

Op 28 september 2023 behaalde Chocolaterie Matthé het Rainforest Alliance Certificaat

Chocolaterie Matthé nv

Nieuwe Dreef 8
B-2340 Beerse

tel:  +32 14 61 11 48

Sales & Marketing Manager

Karin Van Hoof

tel:          +32 497 24 98 35
email:     karin@matthe.be