Bedrijfshistoriek
Drie generaties vakmanschap
Chocolaterie Matthé nv werd in 1950 opgericht te Beerse en startte met artisanaal chocolade holgoed (voor Sinterklaas, Kerstmis en Pasen). Vanaf 1960 werkte de tweede generatie mee in het bedrijf in 1992 nam de derde generatie het roer over. Het bedrijf concentreerde zich uitsluitend op het holgoed en verwierf zo een groot aandeel op de traditionele, Belgische markt.
Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die men rechtstreeks in de winkelrekken kan plaatsen. De hiervoor specifiek bijgeschoolde inpaksters verpakken het holgoed in folie, cello, zakjes, doosjes,... al naargelang de behoeften en wensen van de klant.
Organisatie
Chocolaterie Matthé nv opteert voor een vlakke organisatiestructuur, die een open en vlotte communicatie tussen de verschillende afdelingen mogelijk maakt. Dit komt enkel de kwaliteit ten goede en sluit nauw aan bij onze klantgerichte politiek.
De 100% klanttevredenheid is immers het leidmotief binnen ons bedrijf, onze gedachten en onze handelingen. Het type van productielijnen, waarover Chocolaterie Matthé nv beschikt, garandeert immers een grote flexibiliteit en staat borg voor levering op korte termijn. Wenst de klant echter een meer gepersonaliseerde bestelling, dan staan onze mensen steeds ter beschikking voor het creatief meedenken in de richting van wat de eventuele mogelijkheden zijn om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.
Kwaliteitsfïlosofie
Sinds de oprichting, maakt Chocolaterie Matthé nv er een erezaak van om haar klanten steeds producten te bieden van de beste kwaliteit en van een onberispelijke versheid. De chocolade wordt verwerkt door ervaren personeel met een grote ambachtelijke deskundigheid.
Zoals alle Europese voedingsbedrijven, past chocolaterie Matthé nv al jarenlang de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) toe die garant staat voor absoluut veilige producten. Chocolaterie Matthé nv verzekert dan ook de ‘traceability’ of de traceerbaarheid van alle inkomende grondstoffen (chocolade, verpakkingsmateriaal,...) in het eindproduct.
Chocolaterie Matthé nv gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Samen met de strenge kwaliteitscontroles garandeert dit de hoogwaardige kwaliteit van iedere chocolade creatie.
cialis générique
viagra générique
cialis 20 mg